Tarvitsetko osaavaa miksaajaa tapahtumaasi?  Ota yhteyttä

Miksaajana sadoissa eri tapahtumissa

Olen ollut miksaajana sadoissa eri tapahtumissa. Näihin lukeutuu klubeja Tavastiasta Nosturiin, kulttuuriasiainkeskuksen toimipisteitä Savoysta Stoaan, ja festivaaleja Facesista Stadin kansanjuhliin. Katso täydellinen asiakaslista artisteista ja esiintymispaikoista omalla sivullaan.

Miksaus - EQ

Soundit kohdallaan

”Hänen miksaustaitojaan kiittelivät sekä yleisö että esiintyjät ja minulla on hänestä pelkästään hyvää sanottavaa. Voin lämpimästi suositella häntä vaativiinkin äänentoistotehtäviin” Kulttuurituottaja Sampo Laurikainen, Helsingin kulttuurikeskus

Kun soundit ovat kohdallaan, sekä kuulijat että artisti kiittävät. Bändi yltää parhaimpaansa, eikä kuuntelusta tarvitse stressata. Ja kun musiikin sävyistä ja yksityiskohdista saa selvää, yleisön ei tarvitse miettiä hiljaa mielessään, että miksi bändi ei oikein potki livenä niin kuin levyllä. Jos tarvitset tapahtumaasi asiansa osaavaa miksaajaa, ota yhteyttä.

Huom. en vuokraa äänentoistokalustoa (PA -laitteita) vaan tarjoan ainoastaan työpanostani.

Miksaus + dj

Miksauksen ja dj:nä toimimisen voi myös yhdistää. Ehkä tapahtumassasi on live bändi, joka tarvitsee miksaajan ja lisäksi toivot alkuillasta taustamusiikkia ja loppuillasta tanssimusiikkia levyltä. Yksi kaveri voi helposti hoitaa kummatkin tontit – kysy tarjousta.

Tarvitsetko osaavaa miksaajaa tapahtumaasi?  Ota yhteyttä